WORCS - Rd. 2 Peoria, AZ 02/20 / 21-02 / 21/21 - Purvines Racing - sponsrad av GPS

Justin Seeds - 1: a Vet Pro-klass

Seeds hade sina händer fulla under de första varven då mannen de kallar Slamuels (Mark Samuels) befann sig i ett välbekant område med Baja-liknande terräng. Frön skulle hamna efter några varv och gick iväg med en seger. Justin är nu 2 för 2 hittills i serien 10-omgångar.

I hans ord: ”Jag kunde vinna ytterligare en vinst, men det var inte lätt. Slr-Honda-pojkarna kom för att spela och leda några varv. Lyckligtvis hade min Purvines Yamaha lite kraft ner en rakt för att göra passet i ledningen. Mark höll mig på tårna och såg till att jag inte gjorde några misstag. ”

Mason Ottersberg - Pro 250-klass

Ottersberg på pallen igen. avsluta dagen med en 2: a plats bara 20 sekunder av ledaren och 8: e totalt. Mason hade några bra varv för att avsluta för segern, men gjorde för många misstag med 2 varv kvar och var tvungen att nöja sig med 2: a. Det var en hemmabana för honom och det var uppenbart att han var bekväm i dessa otäcka förhållanden.

I hans ord: ”Bummed kunde jag inte ta hem vinsten vid mitt hemmalopp, särskilt inte så nära att uppnå det, men jag är mycket nöjd med de framsteg jag gör. bara tre veckor in med min nya tränare och vi har kommit lite framåt. Glada att hålla huvudet nere och avsluta den här säsongen starkt. ”

Ava Silvestri - 3: e Pro-klass för kvinnor

Silvestri cyklade fantastiskt och avslutade på lådan med en 3: e plats. Hon cyklade ut ur sin komfortzon eftersom hon inte har många ställen att träna denna steniga terräng hemma, men hon såg ut som om hon hade upplevelsen. Vi är nöjda med hennes prestation för varje runda som går.

I hennes ord: ”3: e på helgen ute i omgång 2 av WORCS. Banan var knepig och svår att hitta bra linjer som alltid gör racing så mycket bättre eftersom du aldrig vet vad som kommer att hända, men för mig vann banan den här striden och kastade mig över ribborna i sista varvet. Jag är fortfarande supernöjd med min ridning fram till den tiden och jag är redo att lägga helgen bakom mig och gå vidare till nästa! Skål"

Caitlyn Kurtz - 3: e A-klass för kvinnor

Kurtz kämpade igenom banan efter några fall och arbetade sig tillbaka till pallen från mittpaketet. Hon såg bekväm ut i klipporna och fick varje varv att räkna. Mer värdefull sitttid för den här unga damen och hon har massor av tillväxt kvar!

Med hennes ord: ”Runda 2 av WORCS i Peoria var en rolig helg med lärande. Lördagens lopp Jag hade en bra start på andra plats men föll tillbaka till fjärde i första varvet genom att glida ut två gånger. Men jag lyckades komma tillbaka och sluta på tredje plats i A-klass för kvinnor! Söndagens lopp gick mjukare med en mittpaketstart. Jag lyckades hålla mig uppe under hela loppet och slutade på 11: e plats i Sportsman B-klass 15-24. ”