ATV Nationals – Sunset Ridge – Walnut, IL

Jayden Londerville säkrar vinst i klasserna 450A och produktion A

Proffs sport
Londerville drev sin Yamaha YFZ 450R till sjätte plats utanför linjen i Pro Sport Moto 1, och gjorde omedelbart passningar. I slutet av första varvet hade han satt sin maskin på tredje plats. Några misstag blandade honom tillbaka till fyran, där han till slut slutade.
 Den andra matchen var nästan en upprepning av den första där Londerville återigen fick ett bra hopp ut ur porten och arbetade sig upp till trean i slutet av första varvet. Han provade olika linjer och gjorde ett litet misstag som resulterade i att en ryttare klarade sig och släppte honom tillbaka till fyran. Under resten av loppet tryckte han men kunde inte få några pass att sticka och tog den rutiga flaggan som fjärde. Hans 4-4 resultat gav honom femma totalt på helgen.
Produktion A
Londerville hade en fenomenal helg och tog båda motovinsterna i produktion A för att säkra totalen. I den första matchen startade han ledningen i den andra svängen och behöll ledningen under resten av loppet. I Moto 2 tog ryttaren från Wausau, Wisconsin, holeshot och drog en lucka på resten av fältet, till och med ökade värmen sent i loppet för att sätta det snabbaste varvet på 01:48.205.
450A
Londerville gjorde ännu en fantastisk resa för att göra mål på 450A totalt i Walnut, Illinois, efter att han gick med 1-1. Bra starter har varit nyckeln för Londerville den här säsongen, och Moto 1 var inget undantag. Han satte sin racingmaskin i trean utanför porten och sprängde genom fältet för att låsa sig först strax efter det inledande varvet. Han fortsatte att höja hastigheten och satte det snabbaste varvet på 01:53.123 på det fjärde varvet. I slutet av loppet hade han skapat en ledning på 21 sekunder. För den andra matchen hoppade han till en pallplats i starten. När han tog draget på andraplatsen i slutet av första varvet började han slåss med ledaren. Londerville ritade en passning och kunde få det att hända i rullarna. Han höll sedan av med sin tävling tills den rutiga flaggan vajade.
Fyra omgångar återstår i serien. Londervilles prestation under helgen håller honom stabil på andra plats i Pro Sport-poäng. Med tre totalsegrar i 450A-klassen den här säsongen utökar Londerville sin poängledning. Han ligger nu på fjärde plats i produktion A. Med Jaydens ord "Jag känner att den här helgen gick bra", sa Jayden Londerville. "I Pro Sport gjorde jag några misstag och kunde inte hitta mitt flyt för den första matchen och slutade med en 4:a. I produktion A höll jag en hyfsad ledning hela första matchen och försökte inte göra misstag och jag vann. Jag har några saker att förbättra för att gå vidare, som att minimera misstag och fokusera på starter.” – Fortsätt med det goda arbetet, Jayden! Tack för att du åker GPS-hjul 🏁💪🏆

Justice McDaniel – 450 B klass – 1:a

Grattis till den GPS-sponsrade ryttaren Justice McDaniel till att ha placerat sig 1:a i klassen @ Sunset Ridge och 2:a i produktion B/C-klassen. Tack för att du åker GPS-hjul! 💪🏁