GNCC – Rd. 8 Mason Dixon – 6/4-5/2022

Devon Feehan – XC1 Pro Class – 3:e plats

Det var en perfekt dag för racing GNCC på Rd. 8 Mason Dixon, PA. GPS-föraren Devon Feehan startade mitt i packningen och var tvungen att arbeta sig fram för att försöka göra passningar en efter en. Han var tålmodig och väntade på de rätta möjligheterna att fortsätta gå framåt. De två främre ryttarna kunde överbrygga en lucka och Devon slutade med att passera för 3:e plats. Med hans ord "När jag väl var på pallplatsen fokuserade jag på att ladda till mål och begränsa eventuella misstag. Det är alltid häftigt när sådana här lopp möts och jag ser fram emot att avsluta ytterligare ett lopp den här säsongen på pallen!
Tack för stödet och jag kommer att vara tillbaka på det om några veckor på Snowshoe, den sista omgången innan GNCCs sommaruppehåll! Bra att gå Devon!! Tack för att du åker GPS 💪🏁🏆

Lämna ett svar

Översätt "