NGPC - Purvines Racing - Primm, NV - 17-18 oktober

Mason Ottersberg - 2: a Pro 250

MXChamp USA Rider Mason Ottersberg har varit på en rull. På lådan för 2: a plats igen och han leder nu 250 pro mästerskapet med 1 poäng. Han visar grusen för konsistens och nu är det dags att hålla den drivkraften igång resten av säsongen. Vi har tre omgångar kvar, så vi hoppas kunna utöka poängledningen vid de återstående omgångarna. I hans ord: ”Jag är supernöjd med min kondition just nu. Jag fastnade i en krasch i första varvet med en annan ryttare som satte mig tillbaka till 7: e och var tvungen att ladda hårt till slutet för att sluta i 2: a. Min hastighet och kondition är där, jag behöver bara få min första hälft av loppet bättre. ”

Tyler Lynn - 4: e Pro 250

Tyler Lynn var på räls som vanligt, men befann sig på marken till många gånger, vilket i slutändan tog mycket av honom att slåss om pallen. Han var nära, men kunde inte kompensera förlorad tid. Tyler är ett stort hot mot klassen även om han har drabbats av otur den här säsongen. 
 I hennes ord: ”Jag kände att jag åkte bra men kunde bara inte hitta flödet som jag hade tidigare i loppet. Jag kom i mål 4: e Pro 2. Definitivt inte som jag ville att saker och ting skulle gå men det händer och vi kommer att vara redo för nästa. ”

Justin Seeds - 6: e Pro

Justin avslutade första veterinärprofilen och 6: e proffsen Bra fart hela helgen, men hade bara inte den extra hastighet som behövs för att stanna hos de främsta löparna. Avslutade en 6: e plats frisk och redo att slåss på WORCS i Blythe i helgen. 
 I hans ord: “Söndagens pro-race startade lite långsamt med att få tillbaka backpacken men efter att ha gjort ett par drag flyttade jag in i 7: e och försökte springa med ledargruppen men tyvärr tappade släpet och slutade åka själv. Var en tråkig tävling därifrån och kunde komma över linjen i 6: e Startade topp 5 och hamnade på att hitta marken halvvägs in i första varvet. Efter att ha stått upp död senast måste jag trycka på för att kompensera tid. Tyvärr var jag lite av tempo jämfört med ledarna men jag gjorde vad jag kunde och slutade bli femte för dagen och flyttade till de närmaste tävlingarna friska. ”

Thomas Dunn - 6: e Pro 250

Thomas Dunn är vår senaste ryttare som vi plockade upp och avslutar säsongen på en Purvines Racing-maskin. Vi har letat efter honom hela året och är nöjda med hans bakgrund på och utanför banan. En mycket ödmjuk, ung ryttare som har en ljus framtid framför sig. Han slutade en stark 6: e plats i pro 250.
 Med sina ord: ”Avslutade 6: e i pro 2 för NGPC-loppet i Primm. Fick hålskott och kändes som om jag åkte bra i den staplade klassen. I slutet av loppet fick jag tillbaka till 6: e. Loppet var ganska händelsefullt och allt gick ganska smidigt. Känner mig mycket mer bekväm på cykeln och ser fram emot WORCS-tävlingen nästa helg. ”

Sharon Mowell - 4: e kvinnors proffs

Sharon slutade 2: a kvinnors AA och 4: e damproffs. Hon gjorde några stora förbättringar av sin upphängning och kände sig mer bekväm än hon har gjort året runt. Hennes varvtider var jättebra, fann sig bara inte i bra position för att dra nytta av det tidigt. Hon går in på WORCS i helgen motiverad att städa upp dessa saker. 
 I hennes ord: ”Ett annat gropstopp som kan ha förändrat utfallet. Hade en bra start och kämpade med tredje plats under hela loppet. Var så nära att passera men var tvungen att komma in i en grop där hon aldrig pitted, tog tillbaka till henne igen och kunde inte få det gjort innan rutiga. Älskade banan och layouten, nu på Blythe för en dubbel rubrik. ”

Caitlyn Kurtz - 2: a kvinnors expert

Caitlyn Kurtz utvecklas så bra i år. Hon har varit i kvinnors expertklass hela året och blir bättre varje runda. Hon har varit tillbaka på cykeln i bara ett år efter att ha plockat upp den från en paus. Hon ägnar sig åt att utveckla sina färdigheter på och av cykeln och det visar sig. Hon slutade 2: a i klass och 4: e övergripande dam. Söndag drabbades hon av en DNF under den öppna kvinnokursen för fyra slag.
 I hennes ord: ”NGPC-loppet vid Primm var en ny upplevelse för mig eftersom jag aldrig har tävlat där tidigare. Jag hade mycket roligt, men visste att banan skulle bli väldigt grov under det 90 minuters söndagsloppet. Sammantaget hade jag en fantastisk helg och det var en fantastisk upplevelse. ”   

Lämna ett svar

Översätt "