NGPC Rd. 2 Taft, CA 2 / 12-2 / 15 2021 Purvines Racing Team - sponsrat av GPS

JUSTIN SEEDS - 1: a Vet Pro-klass

I hans ord: ”Jag kunde få en bra start och körde på andra plats tills Mark Tilley gick ner. Efter det kunde jag checka ut och ha en bekväm ledning vid målgången. Det var ett fantastiskt lopp att leta efter linjer och låta mina lagkamrater veta var linjerna skulle åka för att träna senare samma dag. ”

MASON OTTERSBERG - 3: e PRO 250 klass

 I hans ord: ”Jag är glad att få den här apan av ryggen och känna mig nära där jag var före skadan. Jag anställde nyligen en ny tränare, Miles Brazil, och han har vänt mitt program på de korta två veckorna jag har arbetat med honom. Jag är inte nöjd med den här tredje, men det är ett mycket bra steg i rätt riktning. ”

CAITLYN KURTZ - 3: e kvinnors expertklass

I hennes ord: ”Runda två i NGPC-serien på Taft var en rolig helg. Mitt lopp på lördag gick med en anständig start och en episk kamp om andra. Halvvägs föll jag till tredje plats och kunde inte komma tillbaka till andra plats för kvinnors expertklass. Söndagens tävling Jag hade en bra start först i klassen, men i första varvet vaddade jag ganska hårt och föll tillbaka till tredje. Jag lyckades gå upp och hålla en jämn takt och avsluta loppet på tredje plats för Women's Four-Stroke Open A-klass. ”  

All fotokredit går till - @ KATO.FOTO

Lämna ett svar

Översätt "