NGPC Rd.4 - 29 Palms - 04 / 10-04 / 11 2021 - Purvines Racing

Justin Seeds - VET Pro - 1: a plats

Justin tog ledningen och sprang iväg med den. Han åkte bra hela loppet och höll det konsekvent till mål. En annan värdefull dag för honom i poängen. 
 
I hans ord: ”NGPC började bra, kom ut med en andraplatsstart efter att ha startat på den andra raden tekniskt eftersom jag kom dit sent kunde jag göra passet ganska tidigt på grund av att Tilley kraschade tyvärr, men jag kunde snälla av att dra sig undan och få bekväm ledning och ganska mycket cyklade bekvämt till segern var det trevligt att komma tillbaka efter ett par dåliga helger. ”

Mason Ottersberg - Pro 250 - 4: e plats

Mason lade ner den i 3: e svängen i början att behöva komma tillbaka från sista plats (23). Han kämpade hårt för att arbeta fram till 12: e på första varvet och därifrån fick han sin 4: e plats i slutet. Uppenbarligen mindre än idealiskt, men han räddade fasta poäng och satte honom i kampen om ett mästerskap fortfarande. 
 
 I hans ord: ”Jag är nöjd med min återhämtning efter den start jag hade. Det har varit en tuff sträcka av att vara utanför pallen, men min takt var där under loppet, bara lite otur. Ser fram emot nästa omgång. ”

Ava Silvestri - Womens Pro - 4: e plats

Det var Avas första gång på 29 palmer och om någon vet hur unikt det här spåret är, vet hur skrämmande det kan vara. Hon pressade sin komfortzon och var nära att avsluta på rutan men nöjde sig med 4: e. Ytterligare en fantastisk runda för henne eftersom hon visar mer tillväxt och potential att lyckas i sin långa karriär som hon har framför sig. 
 
I hennes ord: “Supersnabb spår i helgen i 29 Palms. Försöker fortfarande vänja mig vid alla dessa höga hastigheter, som verkligen inte är min tävlingsstil alls, men jag har fortfarande mycket kul att bli bättre varje lopp. För mig var en fjärde allt jag hade i helgen. Var ungefär 4 sekunder utanför 20: e hela loppet men kunde inte få mig att trycka förbi vilken takt jag gick. Det är racing och allt vi kan göra är att se fram emot nästa omgång. ”

Caitlyn Kurtz - Womens Open A - 2: a plats

Caitlyn red extremt bra under söndagsloppet. Genom att trycka igenom proffsavsnittet och sätta ihop solida varv för att sluta 2: a i damens 4-takts öppna A. 
 
Med hennes ord: ”Jag hade en mittpaketstart och en stadig tävling på lördag och slutade femte i Women's Expert-klassen. Söndag fick jag en bra start men kraschade i pro-sektionen på första varvet. Jag gick upp och gick så fort jag kunde och lyckades vara stadig och konsekvent resten av loppet, och på grund av det kunde jag ta andraplatsen i Women's Four-Stroke Open A-klass! ”  

Lämna ett svar

Översätt "