NGPC RUND 2 | Taft, CA

Rund 2 av NGPC i Taft, CA ger alltid svåra banförhållanden. Det varierar alltid mellan hårda, glatta ytor till kvadratkantig slamterräng. Cykeluppsättning är alltid en viktig komponent i det här loppet. Taft kom med ett stort antal åkare och åskådare eftersom hela campingområdet var översvämmat med skåpbilar och husvagnar.

Purvines Racing-teamet såg ut att bära det momentum de hade från de två första omgångarna av WORCS & NGPC med Mason Ottersberg och Tyler Lynn med sina starka prestationer. Justin Seeds har kämpat för att hitta tröst på cykeln hittills i år och vi letade efter att hjälpa honom att förbättra det. Sharon Mowell har varit ute efter att fortsätta lära sig och förbättra sina färdigheter med GP-stil racing.

MASON OTTERSBERG 2: a PLATSEN

PRO 2

Vårt mål i år med murare var att ge honom ett bra år med tävling utan tryck. Han behövde ett år för att växa och återuppbygga sitt förtroende. Vi såg potential i honom ett tag nu och möjligheten kom till slut. Vi har blivit bortblåsta av hans framträdanden hittills och vi hoppas kunna hjälpa till att fortsätta att bli framgångsrika i år.

I hans ord: ”Jag arbetade hårt för den här. Jag fick en relativt dålig start och var tvungen att jobba mig från 7: e till 2: a. Jag hade några bra strider med Mateo och Jake och hamnade med 2: a plats. Jag känner mig mer säker och vet att jag kan kämpa mig framåt om jag befinner mig bakom. ”

TYLER LYNN 4TH PLACE

PRO 2

Tyler vet vad som krävs för att vinna och han har börjat sitt lediga år ganska solid. Vi känner att vi bara behöver hålla honom på två hjul, men släppa honom och göra sin sak. Han är väldigt ung och har en ljus framtid framför sig. Även om Tyler slutade ha en krasch tidigt i loppet, han segrade fortfarande och laddade hårt från nästan sist och arbetade sig tillbaka till fronten.

I hans ord: ”Jag befann mig bakom Mateo Oliveira mot slutet av det första varvet när jag fann att jag blev sparkad helt i sidled och hög sidospår ganska hårt. Det tog mig en sekund att komma tillbaka på cykeln och få cykeln igång igen. Jag slutade på femte plats fysiskt men efter några straffar fick jag 5: e plats. ”

JUSTINfrön

7: e PRO

Justin har kämpat för att hitta en bekväm miljö för sin cykel hittills i år och vi kan definitivt säga att det finns lite arbete att göra, men vi vet att vi kan få honom att springa där uppe med detta staplade fält av proffs. Proklassen går djupt med talang och vi är glada över utmaningen framöver att få tillbaka några proklasser för Purvines Racing.

I hans ord: ”Rund 2 i ngpc gick inte särskilt bra för mig själv. Jag befann mig med en bra start i topp 5 tror jag att det var. Efter ett par varv tappade jag tillbaka till 7: e och kunde då inte hitta en lund för att försöka komma tillbaka mot slutet av loppet. Tack till alla sponsorer ”

SHARON MOWELL 3RD PLACE

Kvinnor PRO

Sharon är ny inom GP-världen, så vår metod är att fortsätta lära henne hur man ska tävla om detta och också få henne bekväm. Klart var denna runda ett bra steg för hennes landning på pallen med en 3: e plats. Massor av utrymme att växa för sin GP-karriär och vi kan säga att hon är redo för uppgiften.

I hennes ord ”Jag har lärt mig så mycket om racing Grand Prix. Det har varit en anpassning för att säga minst sagt, men jag känner att jag får tag på det ganska snabbt. Detta är mitt första podium hittills. Jag ser fram emot att hålla den på lådan i år. ”

DELTT INNEHÅLL

2020 TEAM PHOTOSHOOT PHOTOS

TEAMFOTO
SPARA OCH REDIGERA BILDER SOM DU önskar för ditt bruk!

2020 RACE TEAM SPONSORS

Lämna ett svar

Översätt "