WORCS Rd. 3 - Lake Havasu - 03-19-2021

Logan Huff - 3: e plats - Pro-klass

”Havasu är alltid en brutal kurs som är ett bevis på allas maskiner. Fem av de bästa proffsen slutade med att bryta och falla ur loppet med tiden. 5/3 av vägen genom loppet var jag 4 varv nere. Lyckligtvis stannade min Yamaha YFZ3r längre än resten av dem. Efter att ha avslutat 450 varv och blivit rutig från banan befann jag mig i topp 12. Vilken överraskning det var! Jag är väldigt tacksam.
Detta var ett riktigt bra drag för mig att fortsätta åka, eftersom jag gjorde några stora poängvinster på de andra förarna som bröt. Allt visar att du aldrig ger upp förrän det är helt över! Jag är glad att jag stannade i groparna för att dubbelkontrollera min olja och grunderna innan jag körde hela loppet med en löpande förmåga. Vi är med i det hela året, inte bara på helgerna! Denna helg placerade mig 3: e i poäng. Jag är bara 12 poäng mindre än den totala ledningen i poängjakt.
Tack så mycket för allt ditt fortsatta stöd genom åren. Jag skulle inte kunna göra det utan någon hjälp och support från mina sponsorer! ” Grattis Logan !! Tack för att du kör GPS!

Lämna ett svar

Översätt "