WORCS - Rd.4 Taft, CA - 04 / 17-04 / 18 2021 Purvines Race Team

Justin Seeds - 1: a - VET Pro-klass

Smackpratningen gick hårt ner i klassningen Old Man mellan Justin och Robby Bell. Uppenbarligen allt i kul, men det var otroligt kul att titta på. Justin sprang iväg med ledningen och robby höll honom ärlig hela tiden. 
 
I hans ord: ”Loppet började ganska bra fick tyvärr ett medelmåttigt hopp från start. Robby-blocket passerade mig första gången och hade det bra, men jag stoppade det. Då kunde jag få igång och han och jag kämpade i första varvet och spelade en liten kattmus och tyvärr gick Robby ner så jag drog upp lite och väntade på att han skulle komma upp igen så att vi faktiskt kan ha en tävling för fansen och därifrån kunde jag behålla en bekväm ledning och gå till segern. ”

Nick Burson - 2: a Pro-klass

Nick Burson ut igen för So Cal MC Hare & Hound. Snagging sig ännu ett pall på 2: a plats efter en solid spring i öknen. 
 
 I hans ord: ”I helgen var den så kala Mc hare n hunden. Jag fick ett riktigt bra hopp från linjen och ledde bombkörningen. Det slutade med att jag ledde nästan hela första slingan och precis innan brunnarna passerade Preston Campbell mig. Jag följde honom ut på andra slingan och stannade hos honom i cirka 2 mil. Vi gick in i ett område som jag inte är bekväm med. Jag bestämde mig för att backa ner det och ta hem det med en 10: a overall. Min cykel fungerade riktigt bra och jag var nöjd med min hastighet. Ser fram emot att tävla igen om två veckor. “

Mason Ottersberg - 4: e Pro 250-klass

Mason rensade äntligen sin start och stannade precis där i mixen omkring 4: e. Han gjorde ett par misstag som satte honom tillbaka till 7: e och han arbetade sig tillbaka till 4: e bara 2 sekunder från ett podium precis vid mållinjen. Mason är medveten om den ständiga frågan han har haft och han har en plan för att rätta till den. Han har genomgående visat den snabbaste varvet i andra halvan av loppet och har kondition för att få det gjort. 
 
 I hans ord: ”Även om det var en fjärde, var det en fantastisk tävling för mig. Tävlingen förblev tät och jag stängde upp den på de främre löparna. Kommer bara att fortsätta chippa bort det och arbetade mot dessa vinster och mästerskap. Jag har så mycket kvar på bordet som jag inte har utnyttjat ännu. ”

Tyler Lynn - DQ Pro

Tyler sprang ett tufft lopp i två timmar. Var på väg att sluta 6: e, men han fick slutligen en DQ efter att hans hand föll ihop och av misstag tappade kontrollen och naturligtvis fick det att se ut som om han banade. WORCS-tjänstemän straffade honom även om det var en olycka. Han kommer mer medvetet tillbaka i nästa omgång och gör inte misstaget igen. 
 
I hans ord: ”Rode Pro övar på lördag och kände mig som om jag hade räknat ut kursen ganska bra och vilka linjer vi kunde och inte kunde ta. Under pro-loppet tog jag en av huvudlinjerna från tävlingarna tidigare och det slutade vara ett par meter utanför en insats som jag inte såg att det skulle bli en DQ. Inga ursäkter, jag behöver bara vara bättre och enklare. Behöver ägna större uppmärksamhet åt de små detaljerna så. Ledsen för att besegra hela laget och våra sponsorer! Låter inte detta hända igen ”

Ava Silvestri - 3: e Pro-klass för kvinnor

Ava lade den på lådan igen. Hon har varit konsekvent och har blicken inriktad på att få nästa plats. Hon arbetar hårt för att sätta ihop pusslet. 
 
I hennes ord: ”3: e på helgen vid omgång 4 i WORCS. Redo att komma tillbaka till ritbordet och hitta vad som kommer att komma till nästa steg upp på pallen! Redo för nästa! ”

Caitlyn Kurtz - 3: e kvinnans A-klass

Caitlyn hade sina kämpar som höll henne tillbaka, men hon lade den fortfarande på pallen. Hon fortsätter att lära sig och fortsätta kämpa framåt.
 
I hennes ord: ”Round Four of Worcs at Taft var en annan super rolig runda! På lördag hade jag en bra start och en fantastisk tid att rida! Jag var precis bakom andra platsen tills jag stötte på barer med en annan ryttare och stannade i ett hörn. Jag försökte vad jag kunde för att komma tillbaka men till slut var jag nöjd med min åktur och min tredje plats i A-klass för kvinnor! På söndagen hade jag en fantastisk start men jag föll snabbt på baksidan av förpackningen. Jag gick smidigt och gjorde vad jag kunde för att hänga med i Sportsman B-klassen. ”  

Lämna ett svar

Översätt "